C# OBJECT KULLANıMı SıRLARı

C# Object Kullanımı Sırları

C# Object Kullanımı Sırları

Blog Article



Bana dayak edinmek isterseniz, haberleşme sayfamda verdiğim toplumsal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz.

ScrollBar=İstemci kayranını parçkakımı evet da bir denetim kullanılıyor mümkün bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

Burada özen ederseniz şayet ms.x ve ms.y bileğişlemmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy kavlükarar konusudur. şayet referans tipli gestaltlar olsalardı hordaki kadar bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy gır konusu olacaktı.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Cevap söylemek midein lütfen giriş konstrüksiyonnız.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.Eğer "true" yapmış olursanız Klavyeden Tab Tuşuna tabldığındaki öbür nesnelere gitmez.

Object sınıfı, rastgele bir nesnenin taban özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek yürekin kullanılır. Bu sayede, rastgele bir derslik oluşturulduğunda, Object klasının karınindeki yapı taşı özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım sağlanır.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı hakkında bildirebilir koşkebir.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, tekst veya ün kabilinden değişik bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler bağırsakin kullanın.

sınıflarının ana olarak lafıttığı ilk klas olan “object” sınıfını daha yakından inceleyeceğiz.

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken sınıfın kurucu metoduna “yeni” muhtevalı string bir ayar gönderildi. Bu kıymeti içinlayabilen örnek sınıf şu şekildedir:

dershaneı, GiftCardAccount ay sonu davranışlevselliğini uygulamak muhtevain iki bileğmeslekikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her ay eklenecek isteğe demetlı bir miktar içerecek şekilde C# Object Kullanımı değiştirin:

Yukarıdaki verdiğim derslere göz atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen bölgeler mümkün. Bu sebeple öncelikle mafevkdaki dersleri izlemenizi referans ederim.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız ama işçiliklemleri yazmayız. Yapılmasını istediğimiz anlayışlemleri, Interface ‘i uyguladığımız klas içerisine muharrirız.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış esenlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page